Navarra – El País Basc Francès

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 30 Mai 2020 - Dl 01 Jun 2020
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
346€
Preu de la reserva
86€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
Navarra – El País Basc Francès
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 30 de Maig de 2020 - Dilluns, 1 de Juny de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  346€

 • Preu de la reserva:

  86€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges. Sortida, 7,00 h en autocar del Centre amb les parades habituals.

Pont de la Segona Pasqua, del dissabte 30 de maig al dilluns 1 de juny 2020 (3 dies).

Descripció: Presentem un atractiu viatge on combinarem els paisatges del Pirineu de Navarra amb els del País Basc Francès i la Costa Atlàntica, en un dels millors moments de l’any. Al llarg del nostre viatge visitarem també poblacions i ciutats amb un ric patrimoni monumental, artístic i històric.

Destaca la localitat de Donibane Lohizune en basc, Saint-Jean-de-Luz en francès, pintoresca i atractiva vila marinera. Està històricament molt unida al Mar Cantàbric per haver estat port pesquer i base de corsaris. Va ser la població escollida pel rei Lluís XIV de França per casar-se amb la filla del rei d’Espanya, la infanta Maria Teresa, i així donar per tancat el Tractat dels Pirineus, un dels matrimonis polítics més importants de la història europea.

Un viatge cultural d’art, història i paisatges en un dels millors moments de l’any per gaudir de la natura. Farem estada en un confortable i cèntric hotel (4****) de la ciutat de Pamplona / Iruña.

 • Dissabte 30 maig 2020
 • Pamplona

Jaca - La Sierra de Leyre - Iruña

 • Sortida de l'autocar a les 7,00 h del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a les terres del Pirineu Aragonès. Pel Port de Monrepós, arribarem a Jaca, animada població situada al peu de la Penya Oroel (1.760 m), amb un extraordinari rerefons de muntanyes i cims de l'Alt Pirineu. Posseeix una Catedral Romànica del s.XI aixecada per consolidar la ciutat com enclavament estratègic del Camí de Santiago. Ressalta també la Ciutadella Militar de 1595 de tipus pentagonal, i un atractiu barri antic. Després de deixar temps per dinar, continuarem el viatge i entrarem al Regne de Navarra per la seva antiga frontera oriental. Seguirem la ruta entre el Pantà de Yesa i la Serra de Leyre. Veurem el famós Monestir de Leyre i al vespre arribarem a la ciutat de Pamplona (Iruña). Ens instal·larem en un cèntric hotel de la ciutat (4 ****).

 • Diumenge 31 maig 2020
 • El País Basc Francès

La Costa Atlántica - Saint-Jean-de-Luz - Sare

 • Avui seguirem la ruta de la vall del riu Bidasoa, a través d’un paisatge privilegiat de muntanya, amb els típics “caseríos”, els boscos de roures i faigs, i esplèndides panoràmiques fins arribar al Mar Cantàbric. Veurem Saint-Jean-de-Luz, encisadora població marinera de la Costa Basca Francesa. Es troba envoltada d'un entorn excepcional de mar i muntanya. El port pesquer és molt pintoresc, amb les barques de vius colors, l'intens blau del mar, el blanc de les cases de pescadors, i el genuí ambient de gent de mar. Des de la Punta s'observa una bella vista dels contraforts del Pirineu Atlàntic. A la tarda ens introduirem pels suggestius paisatges de muntanya del País Basc Francès i el Pirineu de Navarra, i descobrirem típics pobles com Sare i Zugarramurdi, conegut per les seves bruixes i les seves pintoresques coves. Al capvespre retorn a Pamplona.

 • Dilluns 1 juny 2020
 • La Baja Navarra

Olite - Tudela de Navarra - La Ribera

 • Avui deixarem Pamplona-Iruña i ens dirigim cap a Olite (Eribarri en basc), prop de les terres navarreses de les Bárdenas Reales i de la Ribera. Olite és una atractiva població que va ser la residència preferida dels Reis de Navarra durant el s.XV. Posseeix un sorprenent castell, el Palau Reial, que per les seves grans dimensions constitueix una veritable vila medieval. Destaquen les muralles, les 15 torres, el parador annex, els típiques carrers, i les nombroses cases palatines dels s.XIV-XVIII. Després anirem a Tudela de Navarra, pintoresca vila de la comarca agrícola de La Ribera, a on deixarem temps per dinar. La joia artística de la ciutat és la catedral de Santa Maria, construïda cap a 1180 sobre les restes d'una antiga mesquita. És monument nacional des de 1884, té una bella portada, un claustre romànic i una lluminosa nau central gòtica. Destaca també la capella de Santa Anna, treballada en barroc xorigueresc. A la tarda i després de conèixer aquesta zona del sud de Navarra, retornarem a Barcelona per l'autopista, amb arribada prevista cap a les 21 h aprox.

Preu del viatge

346 €
 • Preu total: 346 €  (Estada en habitació doble compartida).
 • Suplement habitació individual: + 90 € (Places limitades).
 • Forma de pagament: 86 € de bestreta de reserva, com a paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida del viatge.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel Tres Reyes de Pamplona (4****).
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD: Allotjament i esmorzar-bufet a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.

Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, tramvies, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes i preus reduïts de grup.  

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.