Palma i els Jardins de Mallorca

Baixar Catedral de Mallorca
Resum del Viatge
Art | Història | Jardins / 3 dies
Hora de sortida:
09:00
Data
Dv 05 - Dg 07 Jun 2020
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Jardins
Transport
Avió
Preu Total
584€
Preu de la reserva
180€
Supl. Hab. Individual
190€
Viatge Programat
Places Disponibles
Sobre el Viatge
Palma i els Jardins de Mallorca
Resum del viatge
 • Dates:

  Divendres, 5 de Juny de 2020 - Diumenge, 7 de Juny de 2020

 • Hora de sortida:

  09:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Jardins

 • Transport:

  Avió

 • Preu Total:

  584€

 • Preu de la reserva:

  180€

 • Supl. Hab. Individual:

  190€

 • Viatge Programat

  Places Disponibles

Viatge cultural de jardins, art i història

Del divendres 5 al diumenge 7 juny 2020 (3 dies).

Us presentem un atractiu viatge a Mallorca centrat en visitar els jardins més interessants de l’illa i en el seu patrimoni natural i històrico-artístic. Un viatge diferent i original en el que coneixerem alguns dels seus més famosos jardins i parcs de vegetació mediterrània i ho combinarem amb visites culturals, sempre acompanyats amb els Professors i Guies especialitzats del Centre Europeu.

Anirem a Sóller, a l’altra banda de la Serra de Tramuntana, on coneixerem la tasca a favor de la biodiversitat que fa el seu jardí botànic, i gaudirem passejant pel Jardí d’Alfàbia, ideat amb gust romàntic.

A Palma, capital de les Illes Balears, veurem la seva catedral gòtica i els suggestius jardins del Bisbe. Descobrirem els carrerons i cases senyorials de la Palma antiga, cor del regne de Mallorca durant l’Edat Mitjana, amb patis amagats i petits jardins. Veurem també el jardí de s’Hort del Rei a l’ombra del Palau de l’Almudaina.

Tot això ho combinarem amb una confortable estada a un cèntric hotel de Palma (4****), el que ens permetrà passejar pels indrets més emblemàtics i atractius de la població, en aquesta agradable època de primavera.


Viatge en preparació: Properament posarem els horaris detallats dels vols i ampliarem les informacions del viatge.

Sortida: Divendres 5 de juny 2020 pel matí. Trobada a l’Aeroport de Barcelona T1 – Mostrador 451 (Vueling) – Sortida vol destinació Palma.

Retorn: Diumenge 7 juny per la tarda. Sortida de Palma i arribada a Barcelona al vespre.

 • Divendres 5 juny 2020
 • Arribada a Mallorca

La Catedral de Palma i els Jardins del Bisbe

 • Presentació a l’aeroport de Barcelona - El Prat a l'hora indicada on ens esperen els Professors i Guies del Centre Europeu que ens acompanyaràn durant tot el viatge. Fets els tràmits de facturació, embarcarem en el vol que ens portarà a Mallorca. Allotjament a l'hotel i dinar lliure.

  A la tarda visitarem la imponent Catedral de Palma de Mallorca, seu episcopal de la diòcesi de Mallorca d’ençà de la conquesta de l’illa per les hosts de Jaume I el Conqueridor (1229). Aixecada on hi havia l’antiga mesquita, es troba en un dels punts més alts de la ciutat, al costat del palau reial de l’Almudaina. D’estil gòtic (s.XIII), sorprèn pel contrast entre l’aspecte massís del seu exterior i l’amplitud del seu interior; l’edifici sofrí diverses reformes, entre les quals destaquen les d’Antoni Gaudí i Miquel Barceló.

  Després ens dirigirem als Jardins del Bisbe, rere la catedral, on descobrirem un bonic racó enriquit amb tota mena de flors, herbes aromàtiques i remeieres i arbres fruiters. Nit a Palma.

Palma i els Jardins de Mallorca
Catedral de Mallorca
Palma i Jardins de Mallorca
 • Dissabte 6 juny 2020
 • La Serra de Tramuntana

Sóller i els Jardins d'Alfàbia

 • Després d’esmorzar ens dirigirem en autocar cap al nord-oest de l’illa i travessarem la serra de Tramuntana, als peus de la qual s’hi troba la petita ciutat de Sóller. Allà, visitarem el jardí botànic de Sóller, un centre dedicat des de fa més de 30 anys a la conservació, recerca i aprenentatge de la flora mediterrània i especialment dels endemismes vegetals de les illes Balears; consta d’herbari, banc de llavors i diverses col·leccions de plantes agrupades segons els seus hàbitats.

  Quan acabem la visita anirem cap al Port de Sóller, on deixarem temps lliure per dinar davant la platja. Tornarem al centre de Sóller en l'històric tramvia de fusta que uneix la ciutat amb el seu port.

  Un cop a l’autocar, ja de camí a Palma, ens aturarem a l’alçada de Bunyola per visitar els jardins d’Alfàbia. Antiga “possessió” agrícola formada per diverses estances que mantenen encara elements gòtics, barrocs i neoclàssics, fou reconvertida en un bonic recinte enjardinat amb avingudes, pèrgoles, fonts i gran varietat de palmeres en motiu de l’estada que hi feu la reina Isabel II el 1860.

  El polifacètic artista Santiago Rusiñol, que viatja a Mallorca per retratar-ne els seus paisatges, troba la inspiració al jardí d'Alfàbia i l'inclou a la seva sèrie de pintures "Jardins d'Espanya". Després de gaudir d’aquests agradables jardins, agafarem l’autocar per tornar a Palma, on hi farem nit.

Tramvia Sóller
Palma i els Jardins de Mallorca
Palma i els Jardins de Mallorca
Sóller
Palma i els Jardins de Mallorca
 • Diumenge 7 juny 2020
 • Palma

S'Hort del Rei i el nucli històric de Palma

 • Havent esmorzat ens dirigirem al centre de Palma, on veurem els Jardins de s’Hort del Rei, un espai actualment integrat a la ciutat però que en temps dels reis de Mallorca es trobaria dins del recinte del palau reial de l’Almudaina.

  Després, farem una ruta pel nuclic històric de Palma. Aquesta ciutat, fundada pels romans, estigué en mans dels bizantins fins a la invasió musulmana de les Illes (s.X) i fou conquerida per Jaume I el Conqueridor (1229), que la incorporà als dominis de la corona catalano-aragonesa i la repoblà amb catalans. A la mort del rei Jaume, Mallorca passa al seu segon fill, que inicia una dinastia pròpia de reis mallorquins que dura fins a la reintegració de les illes a la corona per Pere el Cerimoniós. Durant aquesta etapa, Palma adquireix una gran importància i es veu impulsada pels seus reis, que erigeixen el palau de l’Almudaina i la Catedral.

  Recorrent els carrerons de la ciutat antiga trobarem les cases senyorials de molts dels llinatges notables de l’illa, amb bonics patis i petits jardins.

  Al migdia deixarem temps lliure per dinar i passejar per Palma. Després, ens trobarem per fer via cap a l’aeroport i volar de tornada a Barcelona.

Preu del viatge

584 €
Preu total del viatge: 584 €  
 • Preu per persona compartint habitació doble.
 • Suplement habitació individual: + 190 € – (Places limitades).
 • Forma de pagament: 180 € d e bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 30 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge en avió des de Barcelona i retorn.
 • Totes les excursions, desplaçaments i sortides en el nostre autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament en Hotel 4**** –  Hotel Saratoga Palma
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD a l’hotel (Allotjament i esmorzars bufet).
 • Assegurança de viatge.
 • Imposts i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

Menjars: Els menjars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menjars als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic. Els esmorzars – bufet son inclosos a l’hotel.

Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Tots els desplaçaments, sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, parcs i jardins, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Reunions preparatories

Oportunament informarem als inscrits de les dates i horaris de les reunions preparatòries.

Punt de trobada

Aeroport de Barcelona T1 – Mostradors Vueling