Primavera al Pirineu – Cascades, Boscos i Art Romànic Mil·lenari

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Ds 15 - Dg 16 maig 2021
Duració
2 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
184€
Preu de la reserva
84€
Supl. Hab. Individual
40€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Primavera al Pirineu – Cascades, Boscos i Art Romànic Mil·lenari
Resum del viatge
 • Dates:

  Dissabte, 15 de maig de 2021 - Diumenge, 16 de maig de 2021

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  2 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  184€

 • Preu de la reserva:

  84€

 • Supl. Hab. Individual:

  40€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges – Cap de Setmana

Descripció: Us proposem un atractiu viatge de cap de setmana per les terres de L’Alt Urgell, de la Cerdanya i de l’Alt Berguedà, que us recomanem especialment, ja que a més del seu contingut d’art i història, veurem els paisatges i muntanyes dels Pirineus en un dels millors moments de l’any.

 • Dissabte

La Catedral del Pirineu - La Seu - Bellver

 • Sortirem a les 7 h del matí en autocar des del Centre amb les parades habituals, cap a la comarca de L'Alt Urgell. Arribarem a La Seu i veurem el típic mercat dels dissabtes i sobre tot la seva important Catedral Romànica de Santa Maria, construïda pel bisbe Armengol l’any 1010. Un monument d’excepcional interès, amb l’aspecte de majestuosa fortificació, anomenat la Catedral dels Pirineus. Ressalta el Claustre amb arcs, columnes i capitells que presenten figures mítiques i fantàstiques. Val la pena també passejar pels carrers antics de la vila i pel Parc dels Pirineus amb els canals olímpics.

  A la tarda, continuarem cap a La Cerdanya i arribarem a Bellver. Es una bonica població amb racons medievals com la pintoresca Plaça Major porxada, les muralles, els antics carrerons, les torres, etc.

  Recordarem també l’estada aquí el 1860, del poeta Gustavo Adolfo Becquer, gran enamorat de la vila i de la Cerdanya. Ens instal.larem a l'hotel de Bellver, on hi soparem.

 • Diumenge

Art i Paisatges a la Cerdanya i l'Alt Berguedà

 • Aquest dia el dedicarem a veure interessants monuments i paisatges. A Bellver hi ressalta un dels millors monuments romànics, la famosa església de Santa Maria de Talló. Es troba situada a la zona de La Batllía en un bonic indret amb magnífiques vistes de la Serralada del Cadí. Tots els cims presenten en aquesta època un esplèndid aspecte.

  Desprès ens dirigirem amb l'autocar pel Coll de la Creueta cap a l'Alt Berguedà. A la vora hi trobarem Castellar de N'Hug, un dels pobles més bonics de Catalunya amb cases tradicionals i carrers típics. Dinar lliure.

  A la tarda podrem veure les atractives Fonts del Llobregat, amb les cascades a on neix aquest important riu. Al capvespre retorn a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20 h aprox. En arribar ens acomiadarem dels participants i donarem per acabat aquest viatge del que esperem guardar un agradable record.

Preu del viatge

184 €

Preu total: 184 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: +40 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 84 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en cèntric Hotel a Bellver de Cerdanya (3***).
 • Règim MP, mitja pensió a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, i esmorzar diumenge. No inclou els dinars en ruta.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  Amb motiu dela situació actual i a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants, el preu no inclou els dinars en ruta que seràn lliures a La Seu d’Urgell i Castellar de N’Hug. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats. Cal preveure també el vestuari i calçat adequat pels possibles canvis meteorològics i climàtics, segons la situació geogràfica dels llocs a visitar.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.