Sevilla, ciutat d’art i història – En tren AVE – 2021

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història / 4 dies
Hora de sortida:
08:00
Data
Dj 24 - Dg 27 Jun 2021
Duració
4 dies
Tipus de viatge
Art | Història
Transport
Tren AVE
Preu Total
684€
Preu de la reserva
250€
Supl. Hab. Individual
180€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Sevilla, ciutat d’art i història – En tren AVE – 2021
Resum del viatge
 • Dates:

  Dijous, 24 de Juny de 2021 - Diumenge, 27 de Juny de 2021

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Duració

  4 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història

 • Transport:

  Tren AVE

 • Preu Total:

  684€

 • Preu de la reserva:

  250€

 • Supl. Hab. Individual:

  180€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Viatge Cultural d’Art i Història

Pont de Sant Joan, 24 a 27 juny 2021 – (4 dies, de dijous a diumenge)

Presentació: Presentem un atractiu viatge al sud de la Península Ibèrica, a una de les ciutats amb més Patrimoni cultural del nostre país, Sevilla, l’antiga Hispalis de l’època romana. Dedicarem els dies a descobrir els racons més interessants i emblemàtics de la ciutat, acompanyats pels Guies i Professors d’Art i Història del Centre Europeu i per un Guia local.

Descripció: Sevilla pot ser considerada, sense cap dubte, el centre artístic, cultural, econòmic i social del sud de la península. És la quarta ciutat d’Espanya quant al nombre d’habitants, comptant amb més de 700.000 persones en el terme municipal.

Enclavada a la vora del riu Guadalquivir, Sevilla és una ciutat carregada de racons i monuments històrics i enriquida pel llegat dels diferents pobles que l’han habitat durant quasi tres mil anys. Entre ells, els visigots, els romans, els musulmans i els cristians, que ens han deixat una empremta admirable en el patrimoni cultural, monumental i artístic de la ciutat.

Els foscos orígens han donat lloc a les llegendes que atribueixen a Hèrcules la fundació de Sevilla. Les rodalies de Sevilla (Alcalá del Rio) van ser l’escenari de la batalla que va enfrontar a romans i cartaginesos (206 A. de C.) i el lloc de la fundació de la primera colònia romana, Itàlica.  Julius César (45 A. de C.) va ser qui va convertir  als sevillans en ciutadans romans de ple dret, denominant a la ciutat Julia Romula Hispalis.

Els personatges de l’escut de la ciutat, San Leandro i San Isidoro que a un costat i a l’altre acompanyen al rei conqueridor evoquen l’etapa visigoda, aombrada per l’esplendor de la Sevilla Islàmica que succeiria immediatament després (712). Serà en l’etapa almohade ( s. XII) quan la Isbiliya aconsegueixi la seva màxima esplendor. És construïda la Mesquita Major, el minaret de la qual, constitueix el símbol de la ciutat i que començarà a anomenar-se la Giralda.

Finalment, la ciutat passa a la Corona de Castella per obra del Rei Fernando III que la conquereix en 1248. La ciutat veu reconvertides les seves mesquites en llocs de culte cristià i la mateixa sort va córrer la Gran Mesquita. Però segle i mig després l’estat ruïnós de la mateixa fa prendre al Cabildo Eclesiàstic la decisió de enderrocar-la i construir en aquell mateix lloc la Catedral, símbol actual i indiscutible de la Sevilla Cristiana. Serà al segle XVI quan Sevilla després del Descobriment d’Amèrica es converteixi en el Port de les Índies que monopolitzi el comerç amb el Nou Continent.

El Segle XX començarà amb la il·lusió de la preparació d’una Exposició Universal que anirà ajornant-se per diversos motius, celebrant-se la mostra finalment el 1929. La gran Exposició Iberoamericana va deixar la Plaça d’Espanya, la Plaça d’Amèrica i els pavellons dels països participants en diferents estils que evoquen les seves cultures autòctones precolombines.


Visites: La ciutat destaca per tenir un dels majors centres històrics d’Europa i molts dels seus monuments els trobem dintre dels límits de l’antiga muralla. Ressalta la Catedral, la Giralda, i el Real Alcázar que van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, així, com la Torre del Oro, la Plaza de España, els barris de Triana, Macarena, Santa Cruz i  Sant Bartolomé, el barri antic amb els seus típics carrers i racons, … etc

Si a tot això li afegim les seves tavernes típiques, la gastronomia, les festes i la gràcia i hospitalitat de les gents, ens resulta un conjunt ple de color, llum, música, alegria, tradició i modernitat, difícil d’igualar. En resum, un interessant viatge cultural d’art i història a Sevilla, en una de les més agradables èpoques de l’any per visitar la ciutat.

_________________________________________________________________________

Horaris – Viatge en Tren AVE

Anada: Trobada 7,45 h – Estació Barcelona Sants.

Sortida Tren 8,30 h – Arribada a Sevilla 14,00 h.

Retorn: Sortida Sevilla 14,50 h – Arribada Barcelona 20 h aprox.


Preu del viatge

684 €

Preu total: 684 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 180 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 250 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en tren AVE des de Barcelona.
 • Tots els desplaçaments i rutes locals en autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat de Sevilla en cèntric Hotel (4****).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  Amb motiu de la situació actual, i a fi de donar la major llibertat possible als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, bars, terrasses, … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, parcs, monestirs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès general pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 


 

Punt de trobada

Estació de Barcelona – Sants – Entrada trens AVE