Tornar Reservar
PDF

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22 -7h

Els magnífics paisatges dels Pirineus Orientals i la Cerdanya Francesa

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22 -7h

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22 -7h

Els magnífics paisatges dels Pirineus Orientals i la Cerdanya Francesa
Viatges Primavera
Art Història Paisatges
  • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Viatges Primavera

2 dies

Viatges Primavera | Activitat Club Cultural.

El Tren Groc del Pirineu Francès -14/05/22 -7h

Els magnífics paisatges dels Pirineus Orientals i la Cerdanya Francesa

Viatge NO programat.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Us presentem un atractiu viatge de cap de setmana, on podrem gaudir, des del tradicional i pintoresc Tren Groc (Train Jaune) dels meravellosos paisatges dels Pirineus Francesos. Farem el viatge en el Carrilet i visitarem les comarques del Conflent, el Capcir i la Cerdanya. Un inoblidable viatge pels paisatges de muntanya del Pirineu Oriental, en la millor època de l’any per veure els boscos, cims i llacs, i que recomanem especialment a totes les persones que encara no ho coneguin.

Vilafranca del Conflent i el Tren Groc

Sortirem a les 7,00 h del matí cap a La Jonquera i el Rosselló. Anirem a visitar la població emmurallada de Vilafranca de Conflent, als peus del Canigó, on veurem els seus típics carrers plens de botigues artesanals, les antigues cases, l’església romànica, i la silueta del Fort Libèria. La vila, perfectament conservada, ens porta segles enrere al record de l’època medieval. Dinar lliure. A la tarda farem el viatge amb el Tren Groc del Pirineu Francès. Sense presses i amb els típics vagons antics, a una velocitat d’uns 30 km/hora, fa un espectacular itinerari amb revolts, rampes, túnels, viaductes i ponts penjats, tot travessant cingles, boscúries, muntanyes i penya-segats, amb grans vistes dels Pirineus Orientals. El trajecte puja fins 1.592 metres i permet descobrir un paisatge magnífic en unes 2 h de trajecte. Allotjament i sopar a l’hotel de Puigcerdà.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els paisatges del Llac de Matamala. Montlluís. Formigueres

Avui anirem a visitar la comarca del Capcir. En primer lloc veurem l’històric poble de Montlluís, situat en la cruïlla del Conflent, el Capcir i Cerdanya. La vila fou fundada al segle XVII per ordre del rei Lluis XIV per protegir aquest territori, després del tractat dels Pirineus de 1659. Aquesta plaça forta fou construïda per Vauban i figura dins del Patrimoni Mundial de la UNESCO sota la denominació de “Fortificacions de Vauban”. Després continuarem cap a Les Angles i el poblet de Formigueres, amb esplèndids paisatges. En aquesta zona, hi trobem el bonic Llac de Matamala, que recull les aigües d’aquestes muntanyes. Dinar a l’hotel. A la tarda retornarem cap a Barcelona amb arribada prevista a les 20,30 h aprox.

 

Apunta’t ara la viatge cultural del Tren Groc del Pirineu Francès.

Tren groc-Montlluis
Tren groc-Puigcerdà
Detalls del preu
El preu inclou

EL PREU INCLOU: 

  • Viatge en autocar des de Barcelona.
  • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
  • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
  • Estada a la Cerdanya – Hotel del Prado Puigcerdà (3***).
  • Règim PC, pensió completa a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, esmorzar buffet i dinar diumenge.
  • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
  • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


El preu NO inclou

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, restaurants i tipus de menús als participants, el preu no inclou el dinar en ruta del primer dia, que serà lliure. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Tren Groc: uns 15 € aprox. (Pagament al lloc).

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


AVÍS IMPORTANT: Cal portar el Certificat de Vacunació completa UE, al mòbil i/o imprès, fins a nou avís. En cas de canvis de normatives avisarem oportunament als participants.


VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural o zones rurals. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevists i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Per contractar aquesta assegurança cal fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.