Tornar Reservar

Amsterdam – Països Baixos – Holanda

AVÍS: Viatge ajornat a la primavera, 21 d'abril 2022, a causa de la situació actual.

Amsterdam – Països Baixos – Holanda

Amsterdam – Països Baixos – Holanda

AVÍS: Viatge ajornat a la primavera, 21 d'abril 2022, a causa de la situació actual.
Viatges Tardor
Art Paisatges Tradicions
 • image description Dates del viatge

  del Dijous 16 desembre 2021
  al Diumenge 19 desembre 2021

 • image description Durada

  4 dies

 • image description Hora de sortida

  07:00

 • image description Transport

  Avió

 • image description Preu

  960€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostradors Vueling

 • image description Què trobarem

  Un suggestiu viatge cultural per gaudir dels paisatges i l'ambient holandès, amb visites a pobles i ciutats dels Països Baixos.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

4 dies

Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Amsterdam – Països Baixos – Holanda

AVÍS: Viatge ajornat a la primavera, 21 d'abril 2022, a causa de la situació actual.

Un suggestiu viatge cultural per gaudir dels paisatges i l'ambient holandès, amb visites a pobles i ciutats dels Països Baixos.

Lloc de trobada:

Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostradors Vueling

 • Dia de sortida

  Thursday, 16 December 2021
 • Hora de sortida

  07:00
 • Durada

  4 dies
 • Preu

  960€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

AVÍS IMPORTANT: Viatge ajornat a la primavera, 21 d’abril 2022, a causa de la situació actual. 


Viatge Cultural a Amsterdam i Holanda

Viatge en avió i excursions en autocar.

Realitzarem aquest viatge a Amsterdam i els Països Baixos, en les dates d’abans de Nadal. En aquests dies coincidirem amb les famoses Festes de la Llum (Amsterdam Light Festival). Durant aquestes dates, el centre històric d’Amsterdam es converteix en la ciutat de la llum. Els canals, monuments i carrers d’Amsterdam son il·luminats i guarnits pels millors artistes de la llum, holandesos i internacionals.

El Festival de la Llum mostra els canals i els racons més bonics de la ciutat, adornats amb escultures, projeccions i il·luminacions especials. El visitant pot gaudir de les obres d’il·luminació a peu o en els vaixells que naveguen pels canals i pel riu Amstel.

El centre històric, els canals i estanys, els ponts i els parcs es converteixen així, en un veritable museu exterior amb atractives projeccions artístiques en les façanes i brillants lluminàries interactives, que combinen amb la seva original arquitectura urbanística dels segles XVI i XVII.

A més a més, en aquest viatge recorrerem també alguns dels pobles més tradicionals d’Holanda, que han sabut conservar la seva identitat i tipisme en els suggestius paisatges d’aquest país mariner, com Marken, Volendam i el Gran Dic.

Tot això ho combinarem amb una molt confortable estada al hotel (4****) que es troba en ple centre de la ciutat, molt a la vora de la Plaça Dam, i que ens permetrà, tot just sortint de l’hotel, poder passejar pels indrets més emblemàtics de la ciutat i així gaudir d’una experiència única i inoblidable a Amsterdam.


 

Volem cap a Amsterdam

Presentació a l’Aeroport de Barcelona, Terminal T1, a l’hora indicada, on ens espera el guia del Centre Europeu que ens acompanyarà durant tot el viatge. Fets els tràmits de facturació, embarcarem en el vol que ens portarà a Amsterdam. Ens allotjarem en un cèntric hotel (4****).

Avui farem una primera visita a la ciutat. La capital d’Holanda és la urbs més gran del país i el centre cultural i financer. Però, conserva un encant particular a causa de les seves cases de maó altes i estretes i la seva xarxa de canals, pels que resulta tan agradable passejar. Durant el nostre recorregut veurem les esglésies més importants de la ciutat com l’Església de l’Oest, l’Església Nova i l’Església Vella. Passejarem per la Plaça Dam, centre i cor de la ciutat, on veurem el Palau Reial i el Monument Nacional.

Per la nit ens embarcarem a un vaixell per començar un interessant recorregut pel laberint de canals de la ciutat, especialment decorats pel Festival de la Llum de Nadal. En acabar, farem una passejada pel Barri Vermell, la suggestiva zona d’Amsterdam, amb els fanalets vermells dels seus carrers i aparadors.

 

Els Molins de Vent

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit anirem en autocar a veure els famosos molins de vent de Zaanse Schans, sense cap mena de dubte una de les estampes més típiques del país. En aquest museu a l’aire lliure podrem descobrir diversos molins de vent històrics especialment ben conservats. Tot i que avui, Zaanse Schans ofereix una panoràmica relaxada i campestre, durant els segles XVII i XVIII comptava amb 600 molins funcionant en diverses feines. Per això se la considera el primer centre industrial de tot el món i actualment, està inclosa en la Ruta Europea de Patrimoni Industrial. Aquí podrem conèixer també el procés d’elaboració del formatge, un dels productes més típics del país. Acabarem el matí a Volendam que, al igual que Marken, està situat en el Ijsselmer, el famós mar interior d’Holanda. Agafarem un ferry que ens portarà fins a Marken, poblet situat en una illa, conegut per l’encant de les seves casetes de fusta i el port . Després retorn a Amsterdam.

Els Grans Dics

Desprès d’esmorzar ens arribarem en autocar a Urk, antic poble pesquer que conserva una història i cultura úniques. Passejarem pels seus carrerons (“ginkies”) i carrers antics on encara es pot sentir a la gent parlant en el dialecte d’Urk.
A continuació ens dirigirem a Giethoorn, poble conegut pels seus ponts, aigües i punters, un tipus de petit vaixell similar a les góndoles de Venècia. Després de dinar recorrerem la província de Frísia fins arribar a l’Afsluitdijk, el famós Gran Dic de Contenció. Amb una longitud de 32 km, una amplada de 90 m, i una alçada original de 7,25 m sobre el nivell del mar, aquest dic connecta el nord de l’ Holanda Septentrional amb la província de Frísia, separant el mar de Wadden del Ljsselmeer. Al capvespre retorn a Amsterdam.

Temps lliure a Amsterdam i retorn a Barcelona

Esmorzarem a l’hotel i deixarem temps lliure per passejar per la ciutat, fer visites particulars o fer les últimes compres a Amsterdam. Per la tarda, anirem a l’aeroport per emprendre el vol de retorn a Barcelona. En arribar donarem per acabat aquest viatge del que esperem guardar un bon record.

Detalls del preu
El preu inclou

Preu total del viatge: 960 € – Preu per persona en habitació doble compartida.

Suplement habitació individual: + 296 € (Places limitades).

Forma de pagament: 300 € de bestreta o paga i senyal de reserva. La resta del pagament com a màxim fins al 22 novembre.


EL PREU INCLOU: 

 • Allotjament en cèntric hotel (4****) durant tota l’estada a Amsterdam.
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim AD, allotjament i esmorzars tipus bufet.
 • Vols de Barcelona a Amsterdam i retorn en línia regular, classe turista.
 • Totes les excursions i trasllats en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança d’assistència en viatge.
 • Imposts i taxes locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

 


El preu NO inclou

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i tipus de menús als participants, els dinars i sopars seran lliures. La ciutat, així com les diverses poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte.

Visites opcionals: Com s’ha indicat anteriorment en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants. Nota: Viatge opcional en barca pels canals d’Amsterdam, uns 20–25 € aprox.

 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Aeroport de Barcelona T1 – Vueling  – Sortida vol 7,05 h – Presentació 1,30 h abans.

 • Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI no caducat (o bé el Passaport). Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. Cal portar el CERTIFICAT DE VACUNACIÓ UE.
 • Assegurances de viatge:  En tots els nostres viatges de caps de setmana, ponts i vacances, incloem en el preu una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències DURANT el viatge, fins uns límits determinats, i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança bàsica NO inclou l’anul·lació prèvia ABANS del viatge, per causes de força major. Si alguna persona desitja una assegurança especial d’anul·lació, cal demanar-ho a les nostres oficines. A part d’això, també recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.
 • Vestuari: Recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti bé el turmell, per evitar relliscades i possibles caigudes en paviments humits o inestables. Cal portar un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense cap dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals, així com roba impermeable, paraigües, etc.