El Tren dels Llacs – El Pirineu de Lleida

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El Tren dels Llacs – El Pirineu de Lleida
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Cap de setmana 26-27 octubre 2019 – Viatge Cultural d’art, història i paisatges per les terres dels Pallars i l’Alt Pirineu de Lleida.

Descripció del viatge: Viatge cultural d’art, història i paisatges per les terres del Prepirineu i l’Alt Pirineu de Lleida, on gaudirem dels seus espectaculars panorames fent un bonic trajecte amb el famós Tren dels Llacs, de Lleida a La Pobla. També descobrirem les poblacions de La Pobla de Segur, Sort, Escaló, Esterri d’Àneu, Son del Pi, etc … i farem un atractiu recorregut visitant diversos pobles de muntanya dels Pallars, amb interessants monuments i esglésies romàniques.

 • DISSABTE 26 OCTUBRE 2019
 • Pirineu de Lleida

EL TREN DELS LLACS - LA POBLA - SORT - ESCALÓ

 • Sortirem a les 7,00 h del matí en autocar del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem per l’autopista cap a Lleida, a on podrem esmorzar. De l'estació de Lleida surt el Tren dels Llacs, que ens portarà en un excepcional viatge fins La Pobla de Segur.
  El trajecte dura unes 2 h, passant per viaductes, túnels i ponts, amb grans panoràmiques. Veurem magnífics paisatges del Pallars, com la zona de Sant Llorenç de Montgai, el Pantà de Camarasa, el Congost de Terradets, els Cingles de les Bagasses, el Llac de Cellers, Tremp, Talarn, etc. Els Pallars són unes terres d’història, art i llegendes mil·lenàries, amb un llegat cultural excepcional i uns espais naturals d’una gran bellesa paisatgística.
  A La Pobla de Segur, deixarem temps lliure per dinar. A la tarda, continuarem el viatge en autocar per la ruta de Gerri de la Sal, Collegats i Sort, fent diverses parades panoràmiques. Després, ens dirigirem a la petita vila d'Escaló, amb restes de les antigues muralles medievals i racons pintorescs. Allotjament i sopar a l' hotel.

 • DIUMENGE 27 OCTUBRE 2019
 • Pirineu de Lleida

LES VALLS d'ÀNEU - ART ROMÀNIC A SON DEL PI

 • Després d’esmorzar a l’hotel, agafarem l’autocar i anirem resseguint el riu Noguera Pallaresa i l’embassament de La Guingueta, tot veient grans panoràmiques. La fesomia del paisatge de la comarca presenta cims i crestes de gran alçada i magnífics prats, pastures, boscos de coníferes i caducifolis. Gairebé tots els límits del Pallars Sobirà es troben en carenes i cims elevats.

  Destaca Esterri d’Àneu, poble envoltat de muntanyes, i amb uns paisatges esplèndids. A la vora hi trobem el magnífic Monestir de Santa Maria d'Àneu, documentat a partir dels dels segles X-XI.

  En la nostra ruta arribarem a la vila de Son, coneguda també antigament com Son del Pi. El poble es troba situat en un altiplà, prop de la confluència entre la Vall de la Noguera Pallaresa i la Vall de la Bonaigua, a 1.387 metres d'altitud. Es una població monumental amb l’església de Sant Just i Pastor, atractius carrers i racons interessants. Es un dels més importants conjunts d’art romànic del Pirineu.
  Al migdia anirem de nou a Escaló per dinar a l’hotel. A la tarda retornarem amb l’autocar cap a Barcelona, amb arribada a les 21 h. (aprox.)

Preu del viatge

196 €
 • Preu total del viatge: 196 €   (Preu per persona compartint habitació doble).
 • Suplement habitació individual: + 45 €  (Places limitades).
 • Primer pagament: 66   de bestreta o paga i senyal al formalitzar la inscripció.
 • Resta del pagament: Com a màxim fins 15 dies abans de la sortida.

 


EL PREU INCLOU:

Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.

Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Estada en hotel 3*** a Escaló: Hotel Castellarnau – www.hotelcastellarnau.com

Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.

Règim de PC, pensió completa a l’hotel. Inclou el sopar de dissabte i esmorzar i dinar de diumenge. No inclou el dinar del dissabte en ruta.

Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.


NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

No inclou el dinar del dissabte en ruta, podeu portar picnic o utilitzar els restaurants de la zona. El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, tramvies, funiculars, trens, embarcacions, taxis,… etc. , ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup.

Tren dels Llacs: 20 €.  Aquest pagament es realitzarà directament al lloc.

Informació pràctica

Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. Per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats.


Vestuari i calçat: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això a tots els viatges recomanem portar un calçat antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, així com un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense dificultat, tant per les ciutats com per zones rurals. També es recomanable portar roba impermeable, paraigües, protecció solar, farmaciola, etc.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el pagament total del viatge i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges per Europa la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Seients:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

Reunions preparatories

Dijous 17 octubre a les 18 h i 19 h. Són 2 reunions iguals. Podeu venir en el vostre horari preferit.

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.