El Tren dels Llacs – L’Alt Pirineu de Lleida – Sort

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
El Tren dels Llacs – L’Alt Pirineu de Lleida – Sort
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Cap de setmana 23-24 octubre 2021 – Sortida dissabte 7,00 h – Viatge Cultural

Descripció del viatge: Viatge cultural d’art, història i paisatges per les terres del Prepirineu i l’Alt Pirineu de Lleida, on gaudirem dels seus espectaculars panorames fent un bonic trajecte amb el famós Tren dels Llacs, de Lleida a La Pobla. També descobrirem les poblacions de La Pobla de Segur, Sort, Esterri d’Àneu, Son del Pi, etc … i farem un atractiu recorregut visitant diversos pobles de muntanya dels Pallars, amb interessants monuments i esglésies romàniques.

 

 

 • Dissabte
 • La Noguera i els Pallars

El Tren dels Llacs - La Pobla - Sort

 • Sortirem a les 7,00 h del matí en autocar del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem per l’autopista cap a Lleida, a on podrem esmorzar. De l'estació de Lleida surt el Tren dels Llacs, que ens portarà en un agradable viatge fins La Pobla de Segur.
  El trajecte dura unes 2 h. Veurem magnífics paisatges de la Noguera i els Pallars, com la zona de Sant Llorenç de Montgai, el Pantà de Camarasa, el Congost de Terradets, els Cingles de les Bagasses, el Llac de Cellers, Tremp, Talarn, etc. Els Pallars són unes terres d’història, art i llegendes mil·lenàries, amb un llegat cultural excepcional i uns espais naturals d’una gran bellesa paisatgística. A La Pobla de Segur, deixarem temps lliure per dinar. A la tarda, continuarem el viatge en autocar per la ruta de Gerri de la Sal i Collegats fent diverses parades panoràmiques. Després, ens dirigirem a la coneguda població de Sort, on ens allotjarem. Sopar a l'hotel.

 • Diumenge
 • L'Alt Pirineu

La Vall de la Noguera Pallaresa

 • Després d’esmorzar a l’hotel, agafarem l’autocar i anirem resseguint la Vall del riu Noguera Pallaresa i l’embassament de La Guingueta, tot veient grans panoràmiques. La fesomia del paisatge de la comarca presenta cims i crestes de gran alçada i magnífics prats, pastures, boscos de coníferes i caducifolis. Gairebé tots els límits del Pallars Sobirà es troben en carenes i cims elevats. Destaca Esterri d’Àneu, poble envoltat de muntanyes, i amb uns paisatges esplèndids. A la vora hi trobem el magnífic Monestir de Santa Maria d'Àneu, documentat a partir dels dels segles X-XI, i la zona de Son del Pi l’església de Sant Just i Pastor. Es un dels importants conjunts d’art romànic del Pirineu. Al migdia anirem de nou a dinar a l’hotel de Sort. A la tarda retornarem amb l’autocar cap a Barcelona, amb arribada a les 21 h (aprox.)

Preu del viatge

190 €
 • Preu total del viatge: 190 €   (Preu per persona compartint habitació doble).
 • Suplement habitació individual: + 50 €  (Places limitades).
 • Primer pagament: 90   de bestreta o paga i senyal al formalitzar la inscripció.
 • Resta del pagament: Com a màxim fins 15 dies abans de la sortida.

 

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en hotel 3*** a Sort: Hotel Pessets
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Règim de PC, pensió completa a l’hotel. Inclou el sopar de dissabte i esmorzar i dinar de diumenge. No inclou el dinar del dissabte en ruta.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

No inclou el dinar del dissabte en ruta, podeu portar picnic o utilitzar els restaurants de la zona. Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

NOTA: Tren dels Llacs: 25 €.  Aquest pagament es recollirà directament a Lleida. Preguem import exacte.


 

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es poden reservar o guardar seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2021 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.


 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.