Tornar Reservar
PDF
Viatge Cultural a Flandes - Gant-min

Flandes: terra d’Art i Història -24/11/22 -vol 6,40h

Bruges, Gant i Anvers, seu dels Mestres Flamencs i potència econòmica medieval

Flandes: terra d’Art i Història -24/11/22 -vol 6,40h

Flandes: terra d’Art i Història -24/11/22 -vol 6,40h

Bruges, Gant i Anvers, seu dels Mestres Flamencs i potència econòmica medieval
Viatges Tardor
Art Història
 • Aquest viatge es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta els propers viatges disponibles al programa AQUÍ.

Resum del Viatge

Viatges Tardor

4 dies

Viatge Cultural a Flandes - Gant-min
Viatges Tardor | Activitat Club Cultural.

Flandes: terra d’Art i Història -24/11/22 -vol 6,40h

Bruges, Gant i Anvers, seu dels Mestres Flamencs i potència econòmica medieval

Viatge NO programat.
Destacats del Viatge
Itinerari del Viatge
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Qualitat Centre Europeu
Altres dates

T’agradarà aquest Viatge per…

 1. Conèixer obres d’art de primera qualitat dels mestres flamencs: el germans Van Eyck, Bruegel, Rubens…
 2. Passejar pels centres històrics d’algunes de les ciutats més boniques, com Bruges, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.
 3. Gaudir de la seva gastronomia: des de les delicioses endívies i les patates fregides fins a la seva gran varietat de cerveses artesanes.

Els Professors del Centre destaquem… 

La seva estratègica posició va fer que entre els s.XII i XV, aquesta regió es convertís en un empori econòmic i artístic. Les seves ciutats medievals són romàntiques i màgiques, conserven els antics canals, molins i ponts, les seves típiques places i els seus animats carrers i racons. Són paisatges que no han canviat al llarg dels segles. Aquestes urbs històriques, tenen importants museus i monuments, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Viatge Cultural a Flandes - Gant-min

 

 

 

Viatge Cultural d’Art i Història a Flandes i l’art dels Mestres Flamencs – Del dijous 24 al diumenge 27 novembre 2022 (4 dies)

 • Viatge: En avió des de Barcelona. Desplaçaments i visites en autocar. Estada AD al confortable i cèntric Hotel Mercure Antwerpen (4****)
 • Sortida: Dijous 24 novembre 2022 – Trobada 4,45 h – Aeroport BCN T1 – Vueling zona mostrador 451 – Vol 6,40 h.
 • Retorn: Diumenge 27 novembre 2022 – Sortida 21,35 h – Arribada a Barcelona 23,15 h aprox.

Arribem a Flandes i descobrim Anvers

Ens trobarem a l’aeroport de Barcelona on, fets els tràmits de facturació, embarcarem al vol que ens portarà a Brussel·les. Un cop allà ens traslladarem en autocar cap a Anvers, (Antwerpen / Amberes) la ciutat que ens acollirà durant tot el viatge.

A Anvers farem una passejada a peu per descobrir el centre històric de la ciutat i els seus monuments més destacats. D’aquesta manera començarem a entrar dins del món dels anomenats Mestres Flamencs amb noms tan coneguts com ara Peter Paul Rubens, el qual va viure i formar-se com a pintor justament a Anvers; de fet, podrem visitar la seva casa familiar. Hem de tenir en compte que, en aquella època, Anvers era un gran centre de negocis gràcies al seu port que va portar a la ciutat a ser un gran centre de mecenatge i un pol d’atracció per molts artistes.

Check-in al confortable hotel Mercure Antwerpen City Centre 4**** que ens allotjarà durant la nostra estada a Flandes.

L’espectacular ciutat de Gant

Després d’esmorzar a l’hotel, ens desplaçarem cap a Gant, una joia arquitectònica plena de cases amb sostres esglaonats, canals i obres d’art de primer ordre. Com és el cas del meravellós políptic de L’Adoració de l’Anyell Místic del 1432 fet pels germans Van Eyck. Una obra reconeguda mundialment com una de les peces de millor qualitat i de major influència de la història de l’art. A més, es troba dins de la Catedral de Sant Bavó, una magnífica construcció gòtica. 

A la tarda completarem la nostra visita per la ciutat per poder gaudir plenament de l’ambient, els carrers i els monuments que ens ofereix. Al vespre retornarem a Anvers. 

L’encant medieval de Bruges

Avui anirem cap a l’encantadora Bruges, coneguda com “la Venècia del Nord” a causa dels nombrosos canals que la travessen. De fet, el seu cas històric està considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, ja que conserva perfectament el nucli urbà medieval, dominat pel campanar de la Plaça Major.

Podrem gaudir d’una bonica passejada pels seus carrers gràcies a que el centre està tancat als cotxes. Destaca també el barri de les beguines, una comunitat de dones que vivien una vida religiosa al marge de les estructures eclesiàstiques i familiars de l’època, independents de qualsevol autoritat masculina. 

També per Bruges hi van passar diversos mestres flamencs com ara Jan Van Eyck o Hans Memling, obres dels quals es poden observar en alguns dels museus de la ciutat. 

Art a Anvers i tornada a Barcelona

L’últim dia de viatge l’aprofitarem al màxim fent una visita molt especial: entrarem dins del re-inaugurat Museu de Belles Arts d’Anvers! Les seves portes tornen a obrir el 24 de setembre després d’estar gairebé 11 anys tancat a causa de les remodelacions i restauracions que s’han dut a terme en aquest edifici del segle XIX. Allà coneixerem el que es considera la més gran i més important col·lecció d’art de Flandes amb obres de Mestres Flamencs des de l’Edat Mitja fins a l’actualitat. 

A la tarda ens dirigirem cap a l’aeroport per retornar a Barcelona amb un gran record d’aquest viatge dedicat a l’art, la història i la cultura de Flandes. Arribada prevista a BCN a les 23,15 h aprox.

Viatge Cultural a Flandes - Centre Europeu (2)
Viatge Cultural a Flandes - Centre Europeu (2)
Viatge Cultural a Flandes - Centre Europeu (2)
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en avió des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Organització, acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada en Hotel Mercure Antwerpen City Centre (4****) a Anvers en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Habitacions individuals amb suplement (Places limitades).
 • Règim AD a l’hotel: Allotjament i esmorzar buffet.
 • Assegurança d’assistència sanitària durant el viatge.
 • Assegurança de cancel·lació bàsica inclosa fins a 1.000 €.
 • Impostos i taxes locals.

IMPORTANT: En aquest viatge el preu inclou l’assegurança bàsica de cancel·lació abans del viatge fins a 1.000 € (Consulta’ns per a mes informació).


Nota: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


Pagaments: Al fer la inscripció cal pagar la bestreta de reserva indicada, en el termini màxim de 4 dies. La resta del pagament cal fer-ho, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida.


El preu NO inclou

Assegurança de cancel·lació Extra: El preu no inclou l’assegurança de cancel·lació Extra. Si tens malalties pre-existents o cròniques o vols una cobertura superior a 1.000 €, la pots contractar marcant la opció al Formulari de Reserva o trucant-nos a l’oficina. (El preu ja inclou una assegurança de cancel·lació bàsica. Consulta’ns si tens qualsevol dubte o pregunta).


Menjars: El preu no inclou els menjars que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Entrades: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


Entrades a la Rubenshuis, a les Catedrals d’Anvers i de Gant i al KMSKA d’Anvers: 50€. Aquest pagament es recollirà durant el viatge. Preguem import exacte en efectiu.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. Pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurances d’assistència

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurances de cancel·lació

D’altra banda, per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’Assegurança de Cancel·lació Extra, que cobreix una malaltia greu imprevista, accident personal, hospitalització, defunció, malaltia familiar o altres incidències, produïdes abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional implica fer la confirmació definitiva i el pagament total del viatge, i té un període de 72 hores de carència. Consulteu a les nostres oficines, per saber tots els detalls de les assegurances de cancel.lació, especialment en el cas de malalties pre-existents o cròniques tant personals com familiars.


Nota: En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, … etc.


EQUIPATGE: Cada participant és responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diàries és recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mà o maletins.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitació tenen que compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que es pot demanar a l’INSS. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


IMPORTANT: ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ: En aquest viatge el preu inclou l’assegurança de cancel·lació abans del viatge fins a 1000 € (Si vols més cobertura consulta’ns).


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2022 i anul·len a les anteriors.


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502.

Trobada a l’Aeroport de Barcelona a les 4h45 – Terminal T1 – Vueling, zona mostradors 451.

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la Divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana. Sovint, també comptarem amb Guies Locals experts.
 3. Seleccionem Hotels de qualitat i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 4. Fomentem un agradable ambient d’Amistat i Cultura on ningú se sent sol o aïllat. Participen persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya, i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

 

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç