Llums i Mercats Nadalencs al Llenguadoc – Montpellier

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 3 dies
Hora de sortida:
07:00
Data
Dl 28 - Dc 30 Des 2020
Duració
3 dies
Tipus de viatge
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
348€
Preu de la reserva
80€
Supl. Hab. Individual
90€
Viatge Programat
Inscripcions obertes
Sobre el Viatge
Llums i Mercats Nadalencs al Llenguadoc – Montpellier
Resum del viatge
 • Dates:

  Dilluns, 28 de Desembre de 2020 - Dimecres, 30 de Desembre de 2020

 • Hora de sortida:

  07:00

 • Duració

  3 dies

 • Tipus de viatge:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  348€

 • Preu de la reserva:

  80€

 • Supl. Hab. Individual:

  90€

 • Viatge Programat

  Inscripcions obertes

Sortida autocar 7,00 h del Centre amb les parades habituals.

Viatge Cultural d’Art, Història i Paisatges 

Descripció: Us proposem un suggestiu recorregut dedicat a l’art, la historia i els paisatges del Llenguadoc, una de les zones més suggestives de França i molt vinculada amb la Catalunya històrica. Aquí hi ressalten la vila de Pèzenas, el poble medieval de Saint Guilhem, Bèziers i la ciutat de Montpellier, la gran capital del sud-est francès. A més, en aquestes dates de desembre hi podrem veure el típics mercats i il.luminacions amb l’ambient nadalenc d’aquestes poblacions. El viatge ofereix una bona oportunitat per passar uns agradables i relaxats dies, tot recordant la nostra història i observant els paisatges i ciutats de la regió francesa d’Occitània.

 • Primer dia

Pézenas, la vila de Molière

 • Sortida a les 7 del matí del Centre, amb les parades habituals, cap a les terres del Llenguadoc. En primer lloc visitarem Pézenas, que és una atractiva població d’art i història, amb nombrosos palaus, cases elegants i carrers típics que guarden el record del gran escriptor i artista francès Molière, considerat el creador de la “Comédie-Française”. Al capvespre arribarem a Montpellier. Es una animada i cosmopolita població mediterrània, que fou governada durant molts anys pels Reis d'Aragó i de Mallorca, i que s'ha convertit en poc temps en una gran ciutat, amb importants monuments culturals, una arquitectura urbanística admirable i molts llocs interessants. Cal ressaltar que a la Plaça de la Comèdia, hi ha els Mercadets, amb el seu típic i animat ambient festiu. Allotjament a l’hotel

 • Segon dia

Montpellier i Saint-Guilhem-le-Desert

 • Desprès d'esmorzar a l'hotel farem una visita a a la ciutat. Montpellier sorprèn i entusiasma a tots els visitants per la bellesa del barri antic amb edificis dels segles XVII y XVIII, la Plaça de la Comèdia, l'Arc de Triomf, la Promenade de Peyrou amb esplèndides panoràmiques, la Catedral, la Universitat, els amplis parcs, el Jardí Botànic de 1539, i sobre tot pel ultramodern urbanisme, amb arrels neoclàssiques i gregues, realitzat pel polèmic arquitecte català Ricard Bofill a la nova zona de Antigona.

  Després, anirem amb l'autocar a conèixer un dels millors paisatges del Llenguadoc, la zona de Saint-Guilhem le-Desert i la Vall de l'Herault. El poble medieval de Saint-Guilhem està qualificat dins del ranking dels "50 més bonics" de França. Es troba situat al Paratge de l'Infern, a on els rius Verdus i Herault formen unes estretes gorges, salvatges i abruptes. La tradició explica que Guilhem, príncep d'Orange, i amic de Carlemany, fundà el 804 un monestir, en aquesta vall salvatge i aïllada. Aquí diposità una preciosa relíquia: un tros de fusta de la veritable Creu de Crist, trobada a Terra Santa. Per això, el poble forma part de la ruta dels pelegrins cap a Santiago de Compostela. La població, solitària i austera entre muntanyes, segueix conservant el seu màgic encant medieval, amb esplèndides cases antigues, tallers artesanals i racons pintorescos. Al capvespre retornarem a Montpellier.

 • Tercer dia

La Llacuna de Thau - Béziers

 • Després d'esmorzar, anirem a la zona de la Llacuna de Thau que dona continuïtat al Canal de Midi i que comunica per diversos canals amb el Mar Mediterrani. Ressalten els seus amplis paisatges, els pobles costers i els típics vivers d'ostres. Desprès arribarem a Béziers (Besièrs en occità). La ciutat es troba situada dalt d'un turó, al costat del riu Orb, en uns terrenys on hi domina la vinya. Destaca la seva església principal, la Catedral de Sant Nasari i la famosa Església de la Magdalena, restaurada, i on els Càtars patiren una de les seves grans tragedies històriques. A la Rambla i al Barri Vell, aquest dies hi han també els típics mercadets. A la tarda tornada a Barcelona amb arribada cap a les 21 h aprox.

Preu del viatge

348 €

Preu total: 348 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: + 90 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 80 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a la ciutat de Montpellier en cèntric Hotel (3***).
 • Règim AD – Allotjament i esmorzar Buffet
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  Amb motiu de la situació actual, i a fi de donar la major llibertat possible als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars, que seran lliures. Totes les ciutats i paratges que visitem son llocs turístics, amb una àmplia i variada oferta gastronòmica de restaurants i cafeteries, bars, terrasses, … i no hi ha cap problema al respecte. Moltes poblacions i zones visitades tenen també espais i parcs per fer pícnic. Així cada persona pot escollir els seus menús i restaurants favorits, o be menjar de pícnic.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, parcs, monestirs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.