#

El Centre Europeu de Barcelona és un centre cultural i educatiu fundat el 1977, amb seu a l’Avinguda Diagonal 441 (Muntaner) a Barcelona.

Viatges Culturals Centre Europeu és una agència de viatges culturals, independent de cap multinacional o grup.

El Centre Europeu organitza mitjançant Viatges Culturals Centre Europeu, un ampli programa de viatges i sortides culturals d’Art, Història, Jardins i Natura per Catalunya, Espanya i Europa.

La finalitat de les dues organitzacions és fer visites, excursions, viatges culturals, i sortides, per a divulgar l’art, la història i els diversos aspectes de la natura i geografia del nostre País i d’Europa amb Guies i Professors experts. Alhora es fomenta un agradable ambient d’amistat i cultura entre tots els participants.

Durant tot l’any s’organitzen nombrosos viatges culturals, sempre acompanyats de guies i professors especialitzats. En el nostre Programa de Viatges Culturals, trobaràs:

Més enllà de les visites programades amb els nostres professors, tots els participants gaudeixen de temps lliure suficient per a les seves visites particulars.

La dinàmica dels viatges és activa, però sense presses ni aclaparaments. A més solem visitar llocs diferents i variats fora dels llocs turístics habituals, per conèixer més en detall, els pobles, comarques i regions d’Europa.

El viatges culturals son diferents i originals. Es visiten paratges, pobles i indrets que normalment no es coneixen amb els circuits turístics convencionals.

Es proposen viatges durant tot l’any, els caps de setmana, ponts, dies festius, vacances, … i segons les temporades. Cada vegada més estem proposant viatges entre setmana i fora de temporada per evitar aglomeracions i poder viatjar amb més tranquil·litat. Consulta el nostre Programa complet per conèixer totes les dates de cada sortida.

Els participants a les nostres activitats i viatges són persones actives especialment interessades en temes educatius i culturals, amb l’afició de viatjar, conèixer l’art i la història, fer excursions, visitar ciutats i museus, conèixer països i nous llocs, etc.

L’assistència a aquestes activitats permet, a més, fer noves amistats amb les mateixes inquietuds, aficions i interessos culturals.

Poden participar-hi totes les persones interessades. No obstant això, les activitats, excursions i viatges no son adequats per a PMR, persones amb mobilitat reduïda o persones amb dificultats per caminar, viatjar, … etc.

Les activitats, viatges i excursions són sempre dirigides i acompanyades per varis Professors especialitzats, Llicenciats en Art, Història, Biologia, Arquitectura, … Monitors titulats en excursionisme, natura i muntanya i Responsables del Centre Europeu, així com per Guies Oficials de Catalunya i Guies Locals Experts, que proporcionen completes explicacions de tots els indrets, museus i paratges que es visiten.

La nostra web està especialment dissenyada per utilitzar-la des del telèfon mòbil i tabletes com l’ipad. D’aquesta forma, es poden consultar també totes les activitats previstes, por temàtica, data i durada, i poden compartir-se per correu electrònic i xarxes socials.

El procés de Reserva és àgil i senzill, i totes les comunicacions són enviades per email. Pots consultar +info aquí: Com reservar

Enviem per correu postal i electrònic, freqüents cartes i missatges per donar a conèixer amb anticipació tots els viatges prevists.

 

 

No es necessari disposar de vehicle per participar en les sortides, excursions i viatges.

Quan efectuem viatges curts o de mitjana distància, el medi de transport utilitzat normalment es l’autocar privat. Els vehicles són moderns i confortables, amb xofers habituals i de confiança, i amb punts de recollida distribuïts per la ciutat de Barcelona.

Freqüentment utilitzem també ferrocarrils, funiculars i telefèrics pers accedir als parcs naturals i als paisatges de muntanya.

En els viatges de llarga distància, el medi de transport habitual es l’avió o els trens AVE i després continuem les visites en autocar. No s’efectuen excursions o sortides en cotxes particulars.

Els viatges, excursions i sortides de natura tenen un nivell assequible i normal, per a qualsevol persona acostumada a caminar, a passejar i a l’excursionisme. Son caminades senzilles i agradables per la muntanya i els parcs naturals.

No es fa cap activitat dificil o perillosa, sino simplement caminar i passejar per senders i boscos per gaudir de la natura i el paisatge. Aquestes caminades, rutes i passejades es complementen amb visites i explicacions d’art, història, medi ambient, geografia, etc.

Es un senderisme cultural i ecològic. No hi han components competitius o esportius.

El Centre Europeu de Barcelona presenta nombrosos avantatges:

  • Els viatges, sortides i visites van sempre acompanyades per Professors Universitaris d’Art, Història, Natura, Geografia, Arquitectura, etc … i Guies especialitzats.
  • Es fan noves amistats i s’amplien les relacions socials, en un agradable ambient cultural.
  • Les excursions i viatges tenen preus reduïts de grup i descomptes especials.
  • Els viatges culturals són diferents i originals. Es visiten territoris poc coneguts, zones de muntanya, espais naturals protegits, parcs nacionals, llacs, boscos, … i petits pobles i ciutats que normalment en els circuits turístics convencionals no es visiten.
  • Es procura conèixer en profunditat un territori determinat o una regió europea, des de tots els aspectes culturals, artístics, ecològics i geogràfics.
  • Consulta més informació en aquest enllaç: Avantatges i més informació.

Totes les persones interessades són benvingudes. No cal estar associat al Centre Europeu, per participar en un viatge cultural.

No obstant això, per participar a les sortides gratuïtes, excursions, passejades i activitats de lleure per Barcelona, si que cal estar inscrit com a soci/a. La quota es només de 12 € al mes.

No, en absolut. Les persones poden participar en els viatges, inscriure’s en activitats o bé donar-se d’alta o baixa, quan ho desitgin, sense cap tipus de compromís o obligació.

Et convidem a participar en les activitats del Centre Europeu de Barcelona.

Hi trobaràs un bon ambient, noves amistats i sortides, excursions i viatges molt interessants.

Vine i participa-hi!

T’esperem a l’Av. Diagonal 441 (xamfrà Muntaner) de 17 a 20 h. (Dill-Div.) també ens pots trucar al 93 430 99 79.