Horitzons dels Llacs de La Cerdanya

Baixar
Resum del Viatge
Art | Història | Paisatges / 2 dies
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns
Sobre el Viatge
Horitzons dels Llacs de La Cerdanya
Viatge no programat
 • Aquest viatge no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

  Contacta'ns

Cap de Setmana 25 i 26 juliol 2020 – Sortida autocar, 7,00 h amb les parades habituals

Viatge cultural i turístic

Presentació: Us proposem un atractiu viatge de cap de setmana per les terres de La Cerdanya, que us recomanem especialment, ja que a més del seu contingut cultural, artístic i històric, veurem els cims i muntanyes del Pirineu Oriental en un dels millors moments de l’any. Gaudirem dels estanys, boscos i pobles d’aquesta zona. Veurem els petits i encisadors llacs de La Molina, Osseja, Puigcerdà, etc … en un entorn de bonics panorames d’alta muntanya. Es una bona ocasió per passar un agradable i relaxat cap de setmana en els esplèndids paratges del Pirineu Català i de la Cerdanya Francesa. Estarem allotjats en un confortable hotel de Puigcerdà en pensió completa. Es un viatge cultural i turístic en el que hi poden participar totes les persones interessades.

 • Dissabte
 • El Pirineu Oriental

El Mirador del Niu de l'Àliga - El Llac de La Molina

 • Sortida a les 7,00 h en autocar amb les parades habituals. Anirem en primer lloc cap al Túnel del Cadí i les terres de La Cerdanya. A La Molina veurem els seus bonics boscos i el pintoresc llac envoltat de prats i pastures. Allà podrem pujar al perllongat Telecabina del Cadí, recentment renovat, fins al Niu de l'Aliga. Si el dia es clar, des dels miradors es veu una fantàstica panoràmica del Pirineu i de part de Catalunya. Es troba al costat del cim de la Tosa d'Alp (2.537 m) i forma part del Parc Natural del Cadí-Moixeró. A la tarda continuarem el nostre viatge en autocar, creuarem la Baixa Cerdanya i arribarem fins a Puigcerdà.

  Anirem a veure el pintoresc Parc Schierbeck, que porta el nom de German Schierbeck que va ser Cònsol General de Dinamarca a Barcelona, creador a partir del 1884 de l'estany i del magnífic parc que l'envolta. Desprès anirem a l'hotel, distribuirem les habitacions i ens instal·larem. Allotjament i sopar a l'hotel.

Viatge de Marxa Nòrdica a la Cerdanya
 • Diumenge
 • Paisatges i boscos

La Cerdanya Francesa - El Llac d'Osseja - Font Romeu

 • Després d’esmorzar sortirem amb l’autocar per fer un itinerari cultural d’art i història i paisatges. Entrarem a La Cerdanya Francesa i arribarem a la vila d'Osseja, Veurem el seu bonic parc, a on hi destaca el pintoresc llac envoltat d'arbres de ribera i bonics paratges. Desprès pujarem fins Odelló. Veurem exteriorment el famós Forn Solar de 40 m d’altura, amb una gran façana de miralls mòbils per obtenir energia solar. Després pujarem fins a l'Hermitatge de Font Romeu. Ressalta l’Ermita de la Mare de Déu, la Font d’aigua miraculosa i el Mirador del Calvari, amb vistes esplèndides.

  Posteriorment pujarem al Coll de Pam i veurem grans panoràmiques del Pirineu, des de la zona del Bosc de Les Airelles. Passejarem pels voltants i observarem un bonic paisatge de prats i pastures. Gaudirem de superbes panoràmiques amb boscos de coníferes, avets i pi negre, i perspectives de gran bellesa del Pirineu Francès. Al migdia tornarem a dinar a l'hotel. A la tarda retornarem a Barcelona amb arribada cap a les 21 h aprox. Ens acomiadarem dels participants en aquest viatge cultural, del que esperem guardar un gran record.

Preu del viatge

224 €

Preu total: 224 €  (Preu per persona compartint habitació doble).

Suplement habitació individual: +40 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 55 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar des de Barcelona.
 • Totes les excursions, desplaçaments i rutes en autocar definides en el Programa.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Estada a l’Hotel del Prado a Puigcerdà (3***).
 • Règim PC de pensió completa a l’hotel: Sopar dissabte, allotjament, esmorzar i dinar diumenge. No inclou el dinar de dissabte que recomanem portar de picnic.
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Important: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  Estarem en règim de pensió completa a l’hotel. El dinar del dissabte podeu portar-lo de picnic a fi de poder realitzar l’excursió en el Telecabina de La Molina. No obstant, al Mirador del Niu de l’Àliga, hi ha un Bar-Restaurant de muntanya amb begudes, entrepans, plats combinats, etc … i a la zona de La Molina hi ha botigues i serveis diversos.


Visites opcionals: Com hem indicat anteriorment, en aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Viatge opcional en el Telecabina: uns 12-15 € aprox. (Pagament al lloc). 

Informació pràctica

VESTUARI i CALÇAT: Es un viatge cultural i turístic, no obstant això sempre recomanem portar un calçat esportiu antilliscant i que subjecti be el turmell per evitar caigudes i relliscades i un vestuari còmode i adient, per passejar i caminar sense dificultat tant pels pobles i zones de muntanya, com per ciutats.


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges i sortides cal portar sempre el DNI o bé el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


SEIENTS:  No es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres medis de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.


ASSEGURANCES DE VIATGE: En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa.


ASSEGURANÇA OPCIONAL DE CANCEL·LACIÓ: Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer la confirmació definitiva i el pagament del viatge (i no posteriorment) a les nostres oficines.


NOTA: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se càrrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstàncies alienes a l’organització o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polítics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats públics o privats.  La inscripció implica la plena acceptació de tots els apartats d’aquest fullet. Aquestes normes han estat editades en data 1 de gener 2020 i anul·len a les anteriors.


INFORMACIONS IMPORTANTS: Us recomanem que consulteu aquí diverses informacions d’interès pels viatges i excursions. Cliqueu a cada apartat:Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. 

Autocar i horaris

1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera Bar Velòdrom), al costat de les oficines del Centre Europeu.

Hora de Sortida indicada en el programa

2a parada: València 266 (Parada bus entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, a la vora del Metro L3-L4 i Renfe de Pg. Gràcia.

5 minuts després, aprox.

3a parada: València 460 (Parada bus entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 -Sagrada Família).

10 minuts després, aprox.

4a i última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del Passeig Fabra i Puig, a prop Metro L1 Fabra i Puig, i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

20 minuts després, aprox.